- INFO & PRISER -


Info:

Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan göras av olika anledningar. Genom att göra en behandling med kosmetisk tatuering kan man få en permanent make-up som tex förstärkta ögonbryn, markerad fransrad eller fin läpplinje. 

Vid maskintatuering förs pigmentet ner i det översta hudlagret  och snuddar i läderhudens översta skikt med hjälp av en vibrerande nål. En maskintatuering håller ca 2-5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering.  

Boka tid hos :


Cecilia

Cecilia - Perfectbeauty

- Eyeliner / Läppar -


Bokadirekt - Perfectbeauty - Cecilia


Monica Nordh

Monica Nordh - Perfectbeauty

- Eyeliner / Läppar -


Bokadirekt - Perfectbeauty - Monica


Patricia

Patricia - Perfectbeauty

- Eyeliner / Läppar -


Bokadirekt - Perfectbeauty - Patricia


- PRISER -


Lipliner

Lipliner - (under):
90 min - 2500.-
Lipliner - (över):
90 min - 2500.-
Lipliner - (över & under):
120 min - 3000.-
Hela läppar - lipliner inkl. skuggning:
180 min - 4000.-

Eyeliner

Eyeliner - avancerad över & under:
150 min - 4000.-
Eyeliner - avancerad över:
120 min - 3500.-

Fransradsmarkering

Fransradmarkering - Över
120 min 2000.-
Fransradmarkering - Under
60 min 1500.-
Fransradmarkering - Över & Under
120 min 2500.-

Skönhetsfläckar

En skönhetsfläck:
30 min - 500.-
Två skönhetsfläckar - vid samma tillfälle:
45 min - 700.-
Återbesök - Påfyllning skönhetsfläck:
30 min - 300.-

Återbesök / Påfyllningar

Återbesök inom 6 veckor:
90 min - 0.-
Extra återbesök - inom 3 månader:
60 min - 500.-
Påfyllning - inom 9 månader:
60 min - 1200.-
Påfyllning - inom 15 månader:
90 min - 2000.-
Påfyllning - inom 1-2 år (inkl. 1 återbesök):
90 min - 2500.-
Påfyllning - inom 2-3 år (inkl. 1 återbesök):
120 min - 3000.-

- INFO LIPLINER -


Vi börjar med att applicera en bedövningskräm på läpparna som får verkar i 20 - 30 minuter, efter det ritar vi upp formen och sen påbörjas behandlingen. Vi har olika färgnyanser att välja mellan. Vi utför både tatuering av hela läpparna eller bara din läppkontur med skuggning.

Lider du av munsår eller har lätt för att få munsår, blåsor eller sår i munnen så kan behandlingen aktivera eller förvärra ett utbrott. För att förhindra eller minimera reaktionen rekommenderar vi att du behandlar dig med Zivorax eller liknande minst två dagar innan och i fem dagar efter. Allergi: Om du är allergisk mot metall eller kemikalier så kan det vara bra att göra ett allergitest, speciellt inför lipliner. Allergitestet ska ske minst en vecka innan behandlingen. Om du har fillers eller botox i läpparna råder vi dig att komma till oss på en konsultation innan du bokar behandlingen. Sola inte 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka eller blodförtunnande mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Undvik även smärtstillande och koffein timmarna innan ditt besök. Se också till att ha ätit lite innan du kommer och var gärna utvilad. Meddela om eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning till om behandlingen kan genomföras eller inte. Vi vill heller inte att du är gravid innan vecka 12

Badda med destillerat vatten och smörj ett tunt lager vaselin med en tops över det tatuerade området ca 5 ggr/dag i minst 7 dagar. Pilla eller dra inte bort skorporna utan låt dem släppa naturligt för att inte orsaka ärr, infektioner eller färgförlust. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och läpparna kan då upplevas väldigt torra och frasiga. Vi avråder dig från att använda några produkter, bortsett från vaselinet, på läpparna under läkningsperioden. Vi vill inte arbeta allt för mycket utanför kundens egna läppkontur då huden är helt annorlunda där, vilket kan resultera i att färgen slår mörkare än önskat. Solskyddsfaktor ska användas för att förhindra att tatueringen blir solblekt. Undvik kost och dryck med starka färgämnen, kryddig mat, citrus, skaldjur m.m. Detta kan enkelt leda till att läpparna drar åt sig färgämnen samt att du kan få komplikationer såsom munsår m.m.


- INFO FRANSRADSMARKERING / EYELINER -


Vi börjar med att applicera en bedövningskräm på området som får verkar i 20 - 30 minuter, efter det ritar vi upp formen och sen påbörjas behandlingen. Vid fransradsmarkering tatuerar man färg mellan fransarna, övre, undre eller både och. Detta resulterar i att fransarna ser mer markerade ut. Vid eyeliner bygger vi på fransradsmarkeringen och gör den bredare för att sedan avsluta med en vinge.

Är du känslig rekommenderar vi ett allergitest, detta sker minst en vecka innan. Vi vill även att du informera oss eller rådfråga en läkare om du äter någon medicin. Boka gärna en konsultation innan så vi kan gå igenom dina önskemål och även om det är genomförbart. Vi vill inte heller att du använder linser på 24h så en provisorisk lösnings kan va bra att ha. Tänk på att inte dricka kaffe eller någon annan koffeindryck då det ökar blodcirkulationen.

Badda med destillerat vatten och smörj på ett tunt lager vaselin med en tops över det tatuerade området ca 5 ggr/dag i minst 7 dagar. Pilla eller dra inte bort skorporna utan låt dem släppa naturligt för att inte orsaka ärr, infektioner eller färgförlust. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och området kan då upplevas lite torrt. Vi avråder dig från att använda make-up eller produkter, bortsett från vaselinet. Perfect Beauty Sverige AB
Förmansvägen 36-38
117 59 Stockholm
Tvärbana Årstadal
T-bana Liljeholmen, promenera 9min
Org nr: 556968-4326
Bankgiro: 542-8354
Swish: 123 114 6067
Info@perfectbeauty.nu
T. 070 7464133
Öppet helgfria vardagar 09.00-17.00


Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord