- ZFILL & STYLAGE / INFO & PRISER -


Information:

Information Skinbooster:
Stylage Hydro:
Stylax Hydromax:
Att tänka på innan behandlingen::
Att tänka på efter behandlingen:

- Priser:

Priser Z FILL
Long lasting filler-Zfill Contour 1 ml pris 3500 kr
En filler för dig som, vill göra Läpp förstoring, fylla ut glabella, nasolabial vecken, marionetter. Hållbarhet 6/9 mån

Longlasting filler – Z fill Deep 1 ml pris 3700 kr
En filler som är till för djupare rynkor (mogen hy)

Z fill refresh 1 ml pris 2700 kr
För dig som har mindre defekter i huden samt mkt små rynkor, samt behöver tillföra fukt i huden en( anti-age behandling) Ansiktet, händer, dekoltage.

Marie E

Marie E - Perfectbeauty

- Certifierad injektions -
behandlare Fillers
Bokadirekt - Perfectbeauty - Marie E

- Viktigt

Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras halva beloppet på vald behandling.Vid återbesök räknas besöket som förbrukat. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

AVBOKNING SKA SKE MINST

24 TIM INNAN VIA
BOKA DIREKT.


- Bilder Z fill -


Z fill stylage - Perfect beauty

- Bokning & Priser -


- Priser:

Priser Stylage
Stylage Hydro   2200.-
Stylage max   2500.-
Stylage Special Lips   3200.-
Stylage M Läppar   3500.-
Nasolabialveck   fr. 3700.-
Glabella/bekymmersrynka   fr. 2700.-
Kindben/Kinder   4200.-/ml.-
Haka   4000.-/ml
Skinbooster Hyalift   2695.-
Paketpris 3 behandlingar   6872.-
Dubbelhaka Sagoni Melt   3500.-
Paketpris 4 behandlingar   12600.-

Ulrica

Ulrica - Perfectbeauty

- Legitimerad Sjuksköterska -
Utför Botox och Stylage
Bokadirekt - Perfectbeauty - Marie L

- Viktigt

Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras halva beloppet på vald behandling.Vid återbesök räknas besöket som förbrukat. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

AVBOKNING SKA SKE MINST

24 TIM INNAN VIA
BOKA DIREKT.


- FRÅGOR OCH SVAR ANG. Z FILL  -


Information Z FILL:

HUR FUNGERAR ZFILL?
Då vi åldras minskar produktionen av hyaluronsyran vilket gör att hudens elasticitet minskar och rynkor, veck och linjer uppkommer. Hyaluronsyra som är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga vilket ger volym till huden. Zfill tillför mer volym och stimulerar hudens celler vilket leder till en utslätande effekt på rynkor och veck samt förbättring av hudens konsistens. Zfill är en icke-permanent filler som omsätts i kroppen allt eftersom vi åldras.

VEM ÄR LÄMPLIG FÖR ZFILL BEHANDLING?
Män och kvinnor i alla åldrar som har torr hud, rynkor, veck eller konturer i ansiktet som de vill ändra.

VEM SKALL INTE ANVÄNDA ZFILL?
Du skall inte behandlas med Zfill om du är gravid eller ammar. Det är också olämpligt om du behandlas med någon form av blodförtunnande medicinering som till exempel Albyl, Trombyl och Waran. Vi är försiktiga med att behandla personer med Zfill som är benägna att bilda keloider vilket är överväxta ärrbildningar. Likaväl är vi försiktiga att behandla dig som har en tendens att få hypertrofiska ärr som kännetecknas av upphöjda röda ärrlinjer. Om du har använt permanent fillers avråder vi från behandling i samma område. Om du blivit behandlad med hyaluronfiller från annan tillverkare ska du vänta i 6 månader. Vi behandlar inte personer under 18 år med Zfill.

HUR GÅR EN ZFILL BEHANDLING TILL?
Metoden är snabb, säker och relativt skonsam. Man ser resultatet snabbt och man kan i princip kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandlingen. Området som ska behandlas rengörs och tvättas av. Bedövningssalva kan användas om så önskas. Därefter sprutas Zfill in med en tunn nål. Det kan sticka till och spänna. Den volymsökande effekten gör att rynkan lyfts upp och man får ett omedelbart resultat.

VAD SKALL DU TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN?
Om något problem uppstår eller om du känner dig osäker så måste du kontakta din behandlare omedelbart. Våra rekommendationer efter en Filler behandling är som följer: Fysisk träning skall undvikas 48 timmar. Varma bad/bastu skall undvikas i en vecka, använd dusch. Massera ej huden då du kan flytta produkten och få oönskade effekter. Om huden skadats används bakterie dödande salva som skrivs ut på recept vid behov. Kyl behandling kan användas om någon temporärt obehag uppstår. Undvik stark sol i just före och efter behandlingen. Om det är omöjligt att undvika sol så måste en kraftig solskyddsfaktor användas. Försök planera behandlingen så att du kan undvika sol den närmaste tiden efter. Make-up kan användas lite lätt efter behandlingen men helst 4-6 timmar efter behandlingen.

VILKA EFFEKTER KAN DU RÄKNA MED?
Effekten av behandlingen är uppenbar direkt. Ofta uppstår en viss svullnad och när svullnaden lägger sig efter några timmar eller någon dag så ser du slutresultatet. Du kan räkna med en lätt ömhet och rodnad i området i någon dag. Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers, precis som namnet antyder, inte är permanenta. Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka till den ursprungliga inom 3-12 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den lagts. Det finns dock studier som visar att om en påfyllnadsbehandling görs inom några månader efter den första injektionen så kan utfyllnadseffekten förlängas avsevärt.

VAD INNEBÄR EN BEHANDLING MED FILLERS?
Före Börja med att avtala ett möte med en utbildad behandlare. Kom till konsultationen förberedd på att samtala om dina personliga önskemål och förväntningar samt få rekommendationer om vilken behandling med fillers som passar dig bäst. Rekommendationen utgår från vad du vill uppnå, dina ansiktsdrag och personliga livsstilsfaktorer. Efter konsultationen kommer du att få lämplig behandling. Under behandlingen Fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket tunn nål. Gelen ger naturlig volym som slätar ut linjer och rynkor, framhäver ansiktets form eller skapar fylligare läppar. En filler som gör huden smidigare och förbättrar dess struktur, samt återställer och bevarar fuktbalansen i huden. Behandlingen går snabbt, oftast tar den 15 – 30 minuter. Behandling med fillers påverkar inte ansiktsuttrycken och resultatet syns i regel omedelbart. Efter Våra fillers är biologiskt nedbrytbart vilket innebär att den naturligt försvinner ur kroppen. En uppföljande behandling brukar behövas efter 6–12 månader, beroende på individuella faktorer och vilket område som behandlats. Rådgör med din behandlare om när en uppföljning kan vara lämplig. Efter en behandling kan en del reaktioner uppstå. Den vanligaste är lätt rodnad, svullnad, klåda, blåmärken, smärta och ömhet. Reaktionerna är vanligen milda till måttliga och försvinner oftast inom kort efter injektionen. Vanligtvis försvinner de av sig själva inom en eller två dagar efter behandlingen, men efter vissa behandlingar kan de vara längre.

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?
Zfill kan användas för att släta ut linjer och rynkor i ansiktet, skapa fylligare läppar och forma ansiktskonturer som kinder och haka samt föryngra huden. De vanligaste behandlingsområdena är: från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket) mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor) läpparna (volym och kontur) kinderna och hakan (form och kontur) handryggarna, dekolletaget, ansiktet, halsen (hudföryngring

VARFÖR SKA JAG VÄLJA Z FILLERS?
*Det är säkert. *Detta preparat liknar kroppens egen hyaluronsyra och är omsorgsfullt testat i kliniska prövningar. *Det fungerar. *Ger långvariga resultat, men är inte permanent. *Dess effekt är kliniskt bevisad med omfattande klinisk dokumentation. *Det är de mest använda. * Har använts i mer än 20 miljoner behandlingar över hela världen under de senaste femton åren.

VILKA RISKER FINNS VID ZFILL BEHANDLING?
Allergiska reaktioner eller andra biverkningar av Fillers är extremt ovanliga. I och med att injektioner ges så kan det ibland uppstå en rodnad, svullnad, smärta, klåda eller blåmärke. Vanligen är dessa reaktioner milda och försvinner inom några dagar. Det kan ibland i efterhand uppstå en inflammatorisk reaktion som ger rodnad, svullnad och en förhårdnad i huden. Uppstår detta försvinner det som regel inom några veckor. Det är mycket sällsynt med någon kvarstående ärrbildning men det förekommer i enstaka och ovanliga fall kvarstående och synliga förändringar. Man kan när som helst använda Hyalas som är ett Hyaluronsyra nedbrytande enzym bryta ner och få bort den givna hyaluronsyran. .


Information Stylage:

Vad är Stylage?
En produkt av syntetiskt framställd hyaluronsyra som fyller ut veck och rynkor.

Vad är hyaluronsyra?
Hyaluronsyra finns naturligt i den mänskliga kroppen. Dess främsta uppgift i huden är att hålla den fuktig, ge volym, samt att bidra till bildandet av ny vävnad. Hyaluronsyran i huden bryts ner med åldern och därmed förlorar huden sin ungdomliga spänst och lyster. Hyaluronsyran i Stylage är kemiskt framställd i steril miljö.

Vad kan man använda Stylage till?
Förutom rynkor och veck kan man också skulptera ansiktet där det fattas volym, korrigera ärr, fylla ut läppar, tajta till slappa örsnibbar och mycket mer.

Gör det ont att få behandling?
Smärta är svårt att definiera. Det som känns mycket för en person kan upplevas helt obefintligt av en annan. Kunden får bedövning i form av kräm med Lidocain (bedövningsmedel). Den man inte kan bedöva med kräm är läpparna, då de svullnar av krämen, och det blir då svårt att se effekten av själva behandlingen. Men en injektionsbehandling går väldigt fort och de flesta som genomför den upplever den relativt smärtfri.

Svullnar man mycket efteråt?
Nej. Man kan svullna något av sticken, särskilt om man fyller läpparna som har lätt för att svullna. Men svullnaden brukar lägga sig inom ett par timmar. Vissa personer upplever en svullnad något längre, en eller ett par dagar, och det är också fullt normalt. Alla är olika.

Kan man få blåmärken?
Det kan man tyvärr. Det är dock ovanligt. Olika personer är olika lättblödande och får därmed olika lätt blåmärken. Läppar och den tunna huden runt ögonen har lättast att få blåmärken.

Vilka fler biverkningar finns det?
En liten svullnad och blåmärken är de vanligaste, dock ovanliga. Man kan också få en liten prick av insticket från nålen. Den försvinner inom någon dag. Om man fyllt en djup och ”skarp” rynka kan huden bli lite torr och narig just där botten på rynkan varit. Det beror på att huden just där inte varit exponerad för luft på ett tag, och behöver lite tid att acklimatisera sig. Man kan också uppleva sig stum och lite orörlig i området som behandlats. Även detta går över efter ett par dagar så preparatet dragit åt sig fuktighet som den omgivande vävnaden och mjukat upp sig något.

Ska man massera det behandlade området?
Nej, risken finns att man då ”flyttar” på filler-preparatet ifrån där det ska vara. Låt det vara, och då kommer den lite stumma känslan man kan uppleva precis efter behandlingen att lägga sig efter ett par dagar. Detta är också beroende på hur mycket av preparatet som använts på det enskilda stället.

Hur mycket Stylage kan man injicera på en gång?
Det råder det lite olika meningar om. Jag anser att man gott kan ta det lite försiktigt i t.ex. just läppar och inte injicera för mycket på en och samma gång. Detta för att framför allt säkerställa cirkulation, men även för att man själv ska hänga med visuellt i den förändring som en behandlad läpp innebär. Gäller det rynkor och veck man vill bli av med finns ingen övre gräns. Då kan man behandla tills man får den effekt man vill ha.

Hur ofta kan man upprepa behandlingen?
Du kan i princip upprepa behandlingen tills du uppnått den effekt du vill ha. Det är lite beroende på mängden som injiceras, och var man har behandlat, om vävnaden kan behöva vila lite mellan behandlingarna.

Hur länge finns Stylage kvar i huden?
9-12 månader finns preparatet kvar i huden. Effekt av behandlingen, alltså att man ser att rynkan inte kommit tillbaka, är närmare 9 månader. Olika människor bryter dock ner Stylage olika fort, vissa ser effekt mycket längre än 9 till 12 månader, och andra kortare. Det kan man inte säga förrän man har provat. Det man dock vet är att ju fler behandlingar men gjort med Stylage, desto långsammare bryter kroppen ner preparatet. Området runt munnen och läpparna, där man ha mycket mimik, där ser man att det bryt ner något snabbare.

Hur mycket Stylage behövs för en behandling?
Det är oerhört personligt och beroende på hur huden och rynkorna ser ut, hur djupa de är och vilket hålrum det finns i huden under rynkan. Dessutom är det beroende på vilken effekt man vill ha. Efter en konsultation kan jag säga ungefärligen hur mycket som behövs, men det är en uppskattning och jag kan inte veta exakt förrän behandlingen har påbörjats. Vid konsultationen eller före behandlingen startar kommer vi överens om hur mycket vi kommer använda. Resultatet varierar självklart beroende på både hur huden/rynkan ser ut och på hur mycket av preparatet som används. Det kan vara bra att vara beredd på att använda mer av preparatet vid en första behandling, för att sedan underhålla effekten. Stylage kommer i förfyllda sprutor om 1ml/spruta .

Kan man dela en spruta med någon annan?
Nej! Den spruta som du köper är bara din. Det finns en liten risk att hud-bakterier och andra ämnen följer med en spruta även om man skulle byta kanyl, så det som inte används kasseras.

Vilka kan behandlas med Stylage?
Om du är fullt frisk, inte har någon blodsmitta, autoimmun sjukdom, aktivt herpesutbrott eller grav koagulationsrubbning är det fritt fram. Du ska inte heller vara gravid eller amma. Vi behandlar inte heller personer under 18 år, även om målsman givit sitt tillstånd. Har du en infektion under uppseglande, är det bättre att vänta några dagar tills det gått över. Inte för att det på något sätt kan påverka behandlingen, men det finns en ökad risk för en liten infektion vid insticksstället om man är förkyld och behöver snyta sig och torka sig i ansiktet.


- Revolax / Saypha croma info och priser -


- Priser:

Utförs med Hyalyronpenna hos Cecilia

Revolax Deep eller Sub-Q 1,1 MLSaypha Croma (Princess) 1 ML

Erbjudande 1900kr t.o.m. 28 Februari

Ordinarie pris: 2300kr / 1 ML

Utförs med Hyalyronpenna hos Cecilia

REVOLAX DEEP ELLER SUB- Q 1,1 ML

SAYPHA CROMA (PRINCESS) 1 ML

Cecilia

Cecilia - Perfectbeauty

Utför Revolax & Saypha croma
Bokadirekt - Perfectbeauty - Cecilia

- Info

Filler UTAN nålar är en helt ny revolution inom skönhetsbranschen.

Hyaluronpennan arbetar med en kraft på 800 km/h och öppnar en mikrokanal i huden och för direkt in fillern under huden från epidermis till dermis. Fillern fördelas jämnt och bildar inga klumpar. Metoden är säker som inte ger några bestående biverkningar. Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig på plats.

Behandlingen är i stort sett smärtfri och ingen bedövning behövs.

Resultatet varar i ungefär 6 - 12 månader beroende på personens hud, precis som vid den klassiska fillers behandlingen. Med denna teknik kan vi behandla det mesta, så som läppar, nasolabialveck och andra små rynkor m.m.

Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras 50% av behandlingspriset. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

- Copyright © 2019
Perfect Beauty Sverige AB
Förmansvägen 36-38 och 42
117 59 Stockholm
Tvärbana Årstadal
T-bana Liljeholmen, promenera 9
min Org nr: 556968-4326
Bankgiro: 542-8354
Swish: 123 114 6067
Info@perfectbeauty.nu
T. 070 746-41 33
Öppet helgfria vardagar 09.00-17.00 -

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord