Massage - Perfect - Beauty - behandlingar


- MASSAGE INFO & PRISER -


Massage :

Marie har lång erfarenhet och stor kunskap inom massage och välbefinnande. Marie erbjuder olika massagebehandlingar för olika syften såsom stressreducering, ökat välbefinnande, bättre livskvalité, bättre sömn och stärkt immunförsvar m.m. Varför inte unna dig lite guldkant i vardagen? Vill du komma i kontakt med Marie kontakta kundtjänst..

Priser & Tidsbokning :

- Priser Massage:

Behandling Pris
Taktil Massage 60 min 650 kr
Kombinationsmassage 90 min 995 kr
Gravidmassage 60 min 695 kr
Kroppspeeling / Massage 40 min 650 kr
Lyxbehandling 90 min 1295 kr

Marie E

Marie E - Perfectbeauty

- Certifierad Massör -
-
Bokadirekt - Perfectbeauty - Marie E

- INFO -


- Taktil massage:

Med taktil massage frisätts vårt lugn och ro-hormon Oxytocin som är motsatsen till stresshormonet adrenalin. Metoden är en fantastisk behandling för återhämtning och ny energi. Vi rekommenderar dig att gå på behandlingen tätare i början för att optimera effekten.

 

Marie har använt sig av den taktila metoden för att hjälpa många människor med panikångest, utbrändhet, depression. Hur många behandlingar du behöver för att uppnå gott resultat är individuellt beroende på problematik. Denna behandling kan du även komma på för att ladda batterierna och få en stund för dig själv.

- Gravidmassage

Behandlingen utförs liggandes på mage på en speciell kudde som är utformad speciellt för ändamålet. Observera att det inte finns några belägg på om massage kan utlösa missfall. Är du är tidigt i graviditeten, mindre än 11 veckor, är behandlingen mer som strykningar för säkerhets skull. Om du känner dig osäker kan du kontakta din barnmorska.

- Kroppspeeling med massage:

Det här är en riktig lyx-behandling som skonsamt tar bort döda hudceller och ger en silkeslen och föryngrad hud. Det är en kroppsskrubb med en blandning av epsomsalt, sötmandelolja, vildbjörk, röllika och pilträd. Passar mycket bra både innan och efter en solsemester.

- Lyxbehandling:

Detta är behandlingarnas Rolls Roys. I denna lyxiga behandling blir du rejält bortskämd. Den inleds med en taktil massage, för lugn och ro och övergår till en härlig naturlig facelift som ökar blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster.

- Kombinationsmassage

I denna behandling lättar man först på spända muskler som övergår till taktil massage för välmåendet. Mycket omtyckt behandling.

- Massage utförs inte vid:

  • -Feber
  • -Pågående penicillinkur
  • -Pågående infektion i kroppen
  • -Graviditet innan vecka 11
  • -Kraftig förkylning

Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras 50% av behandlingspriset. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

- Copyright © 2019
Perfect Beauty Sverige AB
Förmansvägen 36-38 och 42
117 59 Stockholm
Tvärbana Årstadal
T-bana Liljeholmen, promenera 9
min Org nr: 556968-4326
Bankgiro: 542-8354
Swish: 123 114 6067
Info@perfectbeauty.nu
T. 070 746-41 33
Öppet helgfria vardagar 09.00-17.00 -


Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord