Naglar - Perfect - Beauty - behandlingar


- INFO & PRISER -Boka tid hos :


Monica

- Monica - Perfectbeauty

- Naglar -
-
Bokadirekt - Perfectbeauty - Monica


- Priser:

Nytt set - nagelförlängning gelé
60 min - 890.-
Återbesök gelé
60 min - 620.-
Gellack - nybesök / återbesök
45 min - 450.-
Borttagning av material
30 min - 300.-
Lagning 1 nagel
15 min - 100.-

- INFO -


Gelenaglar finns att få både som förlängning (nytt set) och direkt på din egna naturliga nagel (påfyllning/återbesök). Ett nytt set utförs antingen med tipp eller mall, beroende på vad som passar din nagels form och vilken design du önskar. Normalt sker återbesök med 3-4 veckors mellanrum.

Gelenaglar – färg, form och design Gelenaglar anpassas efter dina önskemål, designen och dekorationen på nageln görs enligt dina och våra idéer.

Gellack är en hybrid mellan gelé och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-3 veckor

Gellack härdas i en UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men flexiblare än gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning.

Hur bra naglarna håller är olika från person till person. Det kan bero på vilken gelé som använts då det finns geléer med olika funktion och hårdhet. Men det finns även andra saker som påverkar.

En anledning är de egna förutsättningarna såsom jobb, vanor/dåliga vanor, du pillar på dina naglar, du biter på naglarna/nagelbanden, använder du nagelolja regelbundet, använder du handsprit och/eller är mycket i vatten?

Många av dessa saker går att förbättra och undvika, vilket kommer göra att gelénaglarna håller bättre. Det kan också finnas orsaker som är svårare att påverka. Det kan vara kroniska sjukdomar, tillfälliga sjukdomar, hormonella rubbningar, mediciner, graviditet o.s.v. I de flesta fall kan nagelterapeuten tillsammans med dig som kund komma fram till en lösning som fungerar bäst för dig.

Om du vill avlägsna materialet på dina naglar så är det betydligt skonsammare för din egen nagel att komma till salongen och få hjälp med att ta bort det.

Vi har en åldersgräns på 18 år för att göra naglar eller 16 år med målsmans tillstånd på plats. Anledningen till detta är den att materialet håller sämre på ungdomar då nageln innehåller mer fett och vatten. Perfect Beauty Sverige AB
Förmansvägen 36-38
117 59 Stockholm
Tvärbana Årstadal
T-bana Liljeholmen, promenera 9min
Org nr: 556968-4326
Bankgiro: 542-8354
Swish: 123 114 6067
Info@perfectbeauty.nu
T. 070 7464133
Öppet helgfria vardagar 09.00-17.00


Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord