Thesera L Trådlyft - Perfect - Beauty - behandlingar


-  Nano nålfri trådlyft - Thesera L INFO & PRISER -Cecilia

Cecilia - Perfectbeauty

- NANO Trådlyft -
-
Bokadirekt - Perfectbeauty - Cecilia


Priser

Nano nålfri trådlyft -
1st behandling 90 min – 2300 kr

4 st behandlingar - 8050 kr


 


Info:

En helt ny revolution inom skönhetsbranschen har nu kommit till Sverige och vi på Perfect Beauty kan erbjuda den till er!

Hur fungerar det:

- Thesera L tillämpar TDN-tekniken som är kärntekninken för penetration av olika aktiva ingridienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Dessa ingridienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden. Lyfttekniken är baserad på smälttrådar bestående av 5 steg med speciella produkter för full absorption av trådblandningen. Med Thesera L kan vi behandla både ansikte och hals på en gång.

 

Denna behandling ger trippel-effekt:

  • - Lyft
  • - Elasticitet
  • - Lyster

Behandlingen arbetar på underliggande vävnader och främjar hudens densitet, lyfter, stramar och framhäver konturer. Nytt kollagen och elastin börjar också aktiveras, vilket ger huden mer volym, ökad fyllighet, elasticitet och lyster. Fördelar med Nano Trådlyft:

  • - Kräver inga nålstick
  • - Efterlämnar inga blåmärken eller svullnader
  • - Smärtfritt
  • - Omedelbar effekt
  • - Ingen återhämtningstid krävs
  • - Lång hållbarhet ( 6 mån, med underhållsbehandlingar några gånger om året kan det hålla i mer än 18 månader)

Resultatet av en enda behandling syns omedelbart för längre och bättre resultat görs intensivkur med med 4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum.

För vem passar det:
För dig som har tappat volym och konturer i ansiktet och på halsen och vill få lyftande effekt utan injektioner eller operationer. Det är en lösning för nålrädda och för den som eftersträvar naturligt resultat utan smärta. Personer som har för mogen hud och mycket förslappad hud kan inte få mycket lyft då trådarna inte skulle klara av att bära upp för mycket slappa vävnader i huden.


När ser man resultat:
Resultatet syns redan direkt efter första behandlingen för att sedan förbättras successivt, konturer och volym blir mer tydliga redan efter några veckor.

Hur många behandlingar behövs:
Rekommenderad kur består av 4 behandlingar med 7 - 10 dagars mellanrum.

Hur länge håller resultatet :
Hållbarheten beror på vilka förutsättningar du har, hur mottaglig huden är samt livsstil. Normalt håller det i 6 månader, ibland mer. Underhållsbehandlingar kan göras efter avslutad kur för att förstärka och förlänga hållbarheten med 18 månader eller till och med mer.

Hur känns behandlingen :
Behandlingen är smärtfri och ingen bedövning behövs. Lite stickande känsla upplevs endast vid applicering av syran som öppnar upp osynliga kanaler i huden.

Under återhämtning :
Eftersom behandlingen inte orsakar några blåmärken eller ökad rodnad kräver den ingen återhämtningstid. Huden kan bli lite torr av syran, därför krävs bra eftervård med fuktgivande produkter.

Biverkningar och eventuella risker :
Mycket sällsynt är att en allergisk reaktion skulle uppkomma. Det är viktigt att meddela terapeuten om eventuella tidigare allergiska reaktioner eller överkänslighet mot ämnen, tex bör inte skaldjursallergiker utföra behandlingen då den innehåller kitosan. En allergisk reaktion kan även hända vid vanlig ansiktsbehandling, därför är risken så klart inte helt utesluten med Thesera L trådlyft.

Inför din behandling :
En konsultation genomförs innan behandlingen för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandling och inte har några medicinska förhinder. Man bör undvika att konsumera blodförtunnande mediciner, Omega 3 och alkohol i minst 24 timmar innan utförandet och rökning samma dag. Om du gjort en behandling på hudvårdsklinik eller liknande nyligen behöver du meddela det till din terapeut då detta har betydelse för behandlingen och hudens påfrestning.

Efter din behandling :
Efter behandlingen ska du du inte konsumera alkohol, sola eller utsätta kroppen för värme såsom tex bastu, ta långa varma duschar eller på annat sätt vistas i miljöer där du blir exponerad för högre temperaturer eller annan stress för kroppen. Undvik också hård träning i minst 2 dygn efter utförd behandling.


 Perfect Beauty Sverige AB
Förmansvägen 36-38
117 59 Stockholm
Tvärbana Årstadal
T-bana Liljeholmen, promenera 9min
Org nr: 556968-4326
Bankgiro: 542-8354
Swish: 123 114 6067
Info@perfectbeauty.nu
T. 070 746 41 33
Öppet helgfria vardagar 09.00-17.00


Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord