Xlash Mascara

169,00 kr
Inkl. moms
Xlash Mascara
Vår innovativa Xlash Mascara är  både en estetiskt tilltalande & vårdande produkt och förstärker effekten av Xlash ögonfransserum och Xlash Pro Serums. Xlash Mascara innehåller modifierade oljor med speciella polymerer för att täcka och omsluta varje ögonfrans för att säkerställa fuktmotståndsverkan under dagen (den är snö-, regn-, fuktighet- och tår-resistent).
Antal
När du vill avlägsna sminket gör de modifierade oljorna det enkelt att ta bort sminket med varmt vatten i ca. 40 grader. Du kan användadenna mascara för att applicera flera lager på bottenfransarna. Xlash Mascara ger extra volym och 100% färg till varje ögonfrans. Den har en hög koncentration av kolsvarta pigment och säkerställer en rik och djup färg.

AKTIVA INGREDIENSER:Bivax
är rik på vitamin A, vilket stimul- erar hårsäckarnas tillväxt. Bivax är mild och fuktgivande, och gör ögonfransar- na släta och friska.
Carnauba vax är en ingrediens som används i högklassiga skönhetsproduk- ter. Den har dubbel effekt genom att ge produkterna en långvarig verkan samti- digt som det ger en glansig effekt efter applikation.
E-vitamin är en kraftfull antioxidant och hjälper vid förnyelse av skadade hårsäckar.
P1970815
29 objekt
Kunder som köpt denna produkt köpte också:
Relaterade produkter ( 15 andra produkter i samma kategori )

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord