Xlash - rejuvenating eye-gel patches

499,00 kr
Inkl. moms
Xlash rejuvenating eye gel patches
Minska mörka ringar och påsar under ögonen på ett ögonblick med Xlash Rejuvenating Eye Gels. Med hjälp av atmosfärisk ånga som omvandlats till rent, färskt vatten ger dessa revitaliserande ögonmasker en ordentlig fuktboost till huden under ögonen. De hjälper till att minska synligheten av fina linjer, kråkfötter och mörka ringar.
Antal
Xlash Rejuvenating Eye Gels innehåller flera kraftfulla ingredienser som återfuktar, piggar upp och vitaliserar trött hud under ögonen. Bland annat är de formulerad med ceramider, kollagen och läkemalva (marshmallow root extract) som hjälper till att jämna ut och minimera synligheten av fina linjer. Hyaluronsyra av olika molekylstorlekar ger en multidimensionell återfuktning genom att attrahera och binda in mer än 1000 gånger sin vikt i vatten. De innehåller även koffein som reducerar svullnad under ögonen och arnica som minskar synligheten av mörka ringar. Xlash Rejuvenating Eye Gels är formulerad utan parfym.

Användning:Anv
änd den medföljande spateln för att försiktigt lyfta upp och separera en av ögonmaskerna.
Applicera på ren och torr hud under ögonen. Upprepa på andra sidan.
Slappna av och njut i 10-15 minuter.
Släng ögonmaskerna efter användning och dutta försiktigt in resterande serum i huden.
Förvara i kylen för en extra avsvällande effekt.
Kan även användas när du applicerar ögonsmink för att undvika fallouts, men även för att skapa en silkeslen och jämn canvasyta för ett bättre sminkresultat under ögonen.
Kan även användas på andra hudområden för att reducera till exempel nasolabialveck, marionettelinjer, linjer mellan ögonbrynen och vid munnen.
P1970793
10 objekt
Relaterade produkter ( 16 andra produkter i samma kategori )

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in eller Återställ lösenord